Af Mette Elmgaard, Aarhus2017

’More Creative Events’-projekterne har med succes fungeret som et udstillingsvindue for regionens styrkepositioner inden for arkitektur, mode, design, visuelle/digitale medier og food.

16 projekter blev gennemført sammen med mindst 123 nationale og 65 internationale samarbejdspartnere, og projekterne har været mødested for parter, der ellers ikke havde fundet sammen.

Midlerne har skabt et laboratorie, hvor operatører i feltet mellem kultur og erhverv har afprøvet forretningsmodeller, arbejdsmetoder, koncepter, idéer, målgrupper, markeder, venues, publikum og ikke mindst samarbejder.

Projekterne har fået mod til at afprøve idéer, der kan bane vejen for nye markeder og forretningsmuligheder. Projekterne har bidraget til at kompetenceløfte og talentudvikle regionens aktører og efterladt regionen med nye muligheder for at bidrage med løsninger på tværs af fag, sektorer og geografi til gavn for de kreative erhverv og samfundet som helhed.

‘More Creative Events’ har fungeret som en ambitiøs ramme for ambitiøse eksperimenter.

Videoproduktion: Plotpoint Film Produktion

Aarhus 2017 var et nyskabende bud på et kulturhovedstadsår med et særligt fokus på de kreative erhverv. Her en lille film, der viser glimt fra nogle af de vilde projekter, som jeg var heldig at arbejde med i 2017. Her i 2018 er det skønt at opleve, hvordan projekterne og folkene bag manifesterer sig rundt omkring i nye former og samarbejder. Når regioner og kommuner er villige til at satse, smitter det af på projekter og aktører. Det betaler sig at skabe mødesteder, hvor folk mødes på tværs af fag, sektorer og geografi. Mere af det 🙂

#MoreCreativeEvents