AWOW 2018 sætter fokus på FashionTech og Smart Textiles, når unge designere og modevirksomheder for andet år i træk præsenterer mode specielt designet til AWOW Fashion Show 2018 på Aarhus Havnefront.
AWOW har i kulturbyåret sat Danmark på det internationale kort for FashionTech – og er det største show af sin art i Danmark.

AWOW deltager på Welcome Future den 23. april i Turbinehallen kl. 16.00
Der er mulighed for at se FashionTech designs af Joanna Hir og Tiia Maria Jaakkola på konferencen Welcome Future, som finder sted i eftermiddag i Turbinehallen Aarhus.

Der er mulighed for at aftale interview med Joanna Hir og Tiia Maria Jaakkola.

Aarhus etablerer sig som innovativ modeby med Aarhus Walks on Water

AWOW har givet byen momentum og mulighed for at etablere Aarhus og Region Midtjylland, som et synligt internationalt hub for gentænkning af fremtidens mode og vist hvordan man kan nå ud til et stort publikum ved også at gentænke selve showet som en interagerende og demokratisk event.

Sidste år viste, hvor meget vi kan opnå, når vi skaber noget ekstraordinært sammen. Det er Aarhus Walks on Water et fint eksempel på, og dette koncept kan bidrage til at styrke Aarhus og regionens position som centrum for at skabe fremtidens mode i tæt samarbejde mellem unge talenter, modevirksomheder og publikum”, siger Rebecca Matthews, direktør for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

AWOW giver mulighed for at eksperimentere med cutting-edge teknologier og tiltrække inspiration gennem samarbejder lokalt og internationalt.

AWOW2018 er netop nu ved at samle det hold af virksomheder og design talenter, som skal tegne Fashion Talent teamet i 2018. Et af talenterne er designer Tiia Maria Jaakkola, som også var med i 2017, siger:

“Participating first time with AWOW2017 gave me a lot of experience, good connections and was in overall a wonderful journey. 

With smart textiles and technology innovative solutions can be created for the future of fashion. Hopefully this type of projects will push the industry forward for more use of smarter textiles and tech.”

Aarhus Walks on Water er en kommissioneret event ved Aarhus 2017 i samarbejde med More Creative og Region Midtjylland.
Aarhus Walks on Water er et multi-stakeholder konsortium og et strategisk partnerskab mellem Aarhus Universitet, VIA University College og European Capital of Culture Aarhus 2017 og Region Midtjylland i samarbejde med Aarhus Kommune ITK og Aarhus City Lab, Lifestyle & Design Cluster, EMDAA Emotional Data Lab Aarhus og Emolition.

 

Download AWOW 2018 Brochure her.

Download fotos af Joanna Hirs og Tiia Marias kollektioner i høj opløsning her.

 

Spørgsmål rettes til:
Marianne Huang, Projektejer AWOW, Aarhus Universitet T: 5137 1208 mph@cc.au.dk
Lene Elsner, Projektleder AWOW, Aarhus Universitet T: 2118 6224 elsner@cc.au.dk